Revetlla a Nulles

Una vegada més els s'Team Fatal ens hem reunit en un cap de setmana llarg ple de caches i anècdotes a Nulles.

Només arribar, en el primer sopar, el més xicarró ens explicava una inquietant història. En les seves paraules deia - Una noia, allà... és morta. Uns ulls així... - Es referia a una noia que va morir en un accident al pantà del foix. Per lo vist, en el lloc de l'accident, hi havia un ram de flors i una foto de la noia amb uns ulls molt grans i oberts.

Hem pogut gaudir també de la fantàstica piscina que hi ha al municipi i poder compartir una estona divertida amb el "cobrador de la calculadora", un encantador noiet que per comptar el que valien 8 entrades, sumava el preu 8 vegades en una calculadora, en comptes de per exemple multiplicar el preu de l'entrada per 8.

També ens hem topat amb assombrosos personatges com un "lobisome" que va passar pel nostre costat damunt d'una hidra amb poders màgics que aparentava ser una moto brutíssima.

Ens hem estrenat com a geocachers nocturns en una ruta per Bràfim, que no vàrem poder acabar donada la nostra inexperiència en aquest tipus de caches i el cansament dels més menuts.

També hem visitat tombes de vampirs. De fet en la següent imatge veureu estris preparats per poder caçar-los si fos necessari.


De poc ens va anar també de cremar la tofa d'unes senyores que estaven tranquil·lament cel·lebrant la revetlla de Sant Joan, quan disortadament un coet mal dirigit, va traçar una ruta tal com si fos un tomahawk en direcció als caps rinxolats de ls senyores. Ens vàrem disculpar com vam poder i vàrem marxar per potes abans de rebre un lixament popular.


Com podeu comprovar en el video, els petits s'ho van passar en gran.Cap comentari:

Publica un comentari