I dos mesos després...Pgavlak: Com diria aquell, "en dos palabras: im presionante!". Quina sèrie, quin wherigo, quins grans catxés! Com es nota la dedicació, la planificació, quina currada que heu fet per a que poguem anar geocatxers com nosaltres a disfrutar-la, 10/10.

Jaumet: Nois. En vuit anys de Geocaching mai havia vist uns contenidors fregant tots les OBRES D'ART. Això ja no és geocaching... És molt més. Us juro que pagaria per veure fotos o videos del MAKING OFF de la sèrie. És tant espectacular que apenes puc imaginar com heu pogut muntar tals artilugis de tal qualitat.
Favorit!!  
OSTIA PUKA!!! Però com collons es pot muntar una patillada de 50 metres. Es que alucino mandonguilles. I a mes comprobat... Això no sortirà per l'altra banda no? OSTIA-Santa... Doncs sí. Volem el Making off si us plau!


Un altra GENIALITAT... La part del Cartux del Laberint casi tinc un Orgasme. Mare de Deu quina bona idea. Mai he vist res similar i Ostia... tant senzill i tant efectiu.


Finalment. El contenidor final... Otro Orgasmo... Però quin brutalitat! i després lo de dins... Mira que he vist catxes amb artilugis així però aquest ratlla la perfecció.

Xavi.cunit: En plena feinada apareixen dos equips per la zona, decideixen restar al marge, no volen saber rès doncs nosaltres ja estem enfeinats, finalment apareix el catxé i la pregunta: Com collons...???!!!!

Nenya76: Un brico casero genial no, lo siguiente!! 😱😱 Cómo demonios lo habrán hecho?? Sois una caja de sorpresas!!


Lo más brutal y grande que he visto en mi vida!


Somos fan de vuestros caches... y lo sabéis!!

Y fans incondicionales de Xelulu!!
WE LOVE XELULU!! XELULU FOR PRESIDENT!! 😂😂😁😁

Mikichip: Oh my god!!! un dels millors catxes que he fet fins a la data i he fet uns quants, quines ments que han aprofitat el que ja existeix per inventar una divertida curiosa original i creativa manera d´amagar un contenidor.... segurament avui he fet uns quants dels millors catxes que he fet mai....ja estàvem fent diverses hipotèsis de com ho havien fet, però per sort més endavant ens hem trobat a part dels creadors que ens han desvelat com havien fet aquestes meravelles...

Oscarcoky: no podía creure el que estaba passant i com s'havien d'aconseguir les coordenades un cop alla......PA MEAR I NO HECHAR GOTA !!!!
Jo anava amb móvil i colorado, i RECOMANO PORTAR EL MOVIL PER SEGUIR LA RECOMANACIO DEL JOC I POSAR EL MAPA, ES FLIPANT !!!!

NO POT SER!!!! aixo es real????.....quina currada de reconstruccio!!!! ara entem a on es van gastar els kilos de .............

Monistrolencs: Quin tros de sèrie i quin catxé final! Vinga a donar voltes al cap des del catxè anterior fins que arribem a aquest... i què serà, què serà... quan arribem i detectem el que pensem que és el catxè resulta que no, que ens espera a una altra banda i aquí... flipem molt! Gran treball... com s'ho han fet? Estem al·lucinant!

Didac campdepadros: En general a sigut un dia especialment dedicat al equip Stemfatal, un dia amb una qualitat de catxes increibles!!! Crec que es el primer dia que reparteixo tants favorits en un dia, podriem dir que un 95% de catxes de favs, aixo nomes pasa una vegada a la vida jeje, encara que m'agradaria que fos aixi sempre jejeee.


Cap comentari:

Publica un comentari